top

Get

Get kunder har Norges største utvalg av digital-TV kanaler som de kan pause, spole eller sette på opptak. Med et trykk på fjernkontrollen eller bruk av “Get-appene” for Ipad, Iphone eller Android baserte smarttelefoner, har Get kunden full kontroll over sin egen TV-kveld. Get kunder har også tilgang til et av landets raskeste bredbånd (200Mbps), – og bredbåndstelefoni med kvalitetsgaranti. Samtidig har Get kunder et av landets beste filmbibliotek – og kan leie over 3000 filmer, tv-serier og konserter – kun med et klikk på fjernkontrollen.

Get sine tjenester leveres over ulike fiberteknologier som sikrer Get kunder enorm kapasitet og muligheter for de beste tjenestene – i dag og i morgen. Mediehverdagen blir stadig mer kompleks, men Get kunder skal alltid få det beste – på den enkleste måten. Gjennom en tilknytning til Get får Get kunder tilgang til markedets mest komplette tjenestetilbud. En leverandør, en kabel. Enklere blir det ikke!

Get er Norges mest spennende digital-TV og bredbåndleverandør med over 500 motiverte og dyktig medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene, og har de siste årene vunnet en rekke “best-i-test” priser i norsk presse.

Get var først med bredbånd i 1997 og revolusjonerte tv-hverdagen til 100.000-vis av nordmenn med Get boksen i 2007. Da lanserte vi et unikt enkelt brukergrensesnitt med helt nye funksjoner, og vi designet verdens første HD PVR uten vifte – selv om “alle” sa det ikke gikk – for at Get kunder skulle slippe viftestøy i stua.

Get er den største utfordreren til Telenor med eget digital-TV og bredbåndsnett, og nær 1 million nordmenn har tjenester fra Get. Dette gjør Get til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet, og Get jobber aktivt sammen med norske myndigheter for å være med å skape et av verdens beste digital-TV og bredbåndstilbud. Samtidig jobber Get aktivt i ulike lokalmiljøer, og støtter norsk idrett og rekruttering av barn og unge gjennom å være hovedsponsor til norsk ishockey og Get Ligaen.


Vestli Vel er en sammenslutning av boligsameier, huseierlag og borettslag fra Skillebekk i nord, Stovner Senter i sør og Jesperud i øst. Vi jobber for å lette arbeidet til styrene, gjøre felles innkjøpsavtaler, samt jobbe med saker som har felles interesse for alle beboere på Vestli.

Kontakt: [email protected]

Samarbeidspartnere/Næringsliv