top

Foto

Vestli befinner seg nordøst i Oslo. På starten av 70 tallet ble Vestli bygget på noen få korte år. Bydelen gjennomgikk en enorm forandring. Over 40 år har Stovner og Vestli utviklet seg videre og forandret seg. Mennesker har flyttet inn og ut. Vi ønsker å vise bilder fra hele denne perioden. Både av stedene og menneskene.

Klikk på fanen Foto, velg “Bilder fra Vestli” for å se bilder vi i Vestli Vel finner fram fra området vårt.

Klikk på fanen Konkurranser, velg “Lesernes bilder“. Her kan dere delta og etterhvert se mange spennende bilder fra de som deltar i vår konkurranse. Vi håper at alle vil delta for å gjøre dette til en interessant og levende side.

 Fotokonkurranse
I hele juli/august/september/oktober vil vi ha månedskonkurranser. Vinnerene vil selvsagt få lagt ut sine bilder samt at de vil motta heder, ære og en flott premie.

Vi tar i mot alle bilder som dere har lyst å sende oss. Send bildene til foto@naa.no Skriv litt om bildet/bildene slik at vi kan legge ut litt informasjon om alle bilder.
Vestli Vel er en sammenslutning av boligsameier, huseierlag og borettslag fra Skillebekk i nord, Stovner Senter i sør og Jesperud i øst. Vi jobber for å lette arbeidet til styrene, gjøre felles innkjøpsavtaler, samt jobbe med saker som har felles interesse for alle beboere på Vestli.

Kontakt: styret@vestlivel.no

Samarbeidspartnere/Næringsliv